top of page

/huis

Omgeving

De woning in authentieke finca stijl staat op een perceel van 7.600m2 en grenst aan de rand van het natuurpark Sierras de Tejeda, Almijara y Alhama. In de buurt zijn slechts 5 andere woningen, je kan hier dus volop genieten van de rust.

 

Indeling van de woning

Er is een royale woonkamer met dubbele openslaande deuren naar het grote overdekte terras dat uitzicht biedt op het Viñuela meer. Een hoog plafond met balken geeft de ruimte een open en licht gevoel. 

De keuken is afgewerkt in authentieke stijl en biedt alle moderne comfort met een gasfornuis en oven van 90 centimeter, dubbele spoelbak en ingebouwde vaatwasmachine. 

Aansluitend bevindt zich de eetkamer die rechtstreeks toegang geeft tot het overdekte terras, ideaal dus om buiten te eten.

De woning heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, één badkamer ligt apart en de andere sluit aan bij slaapkamer nummer 3. 

 

Alle modern comfort

In de woning heerst een typisch Spaanse uitstraling door de terracotta vloer, de hoge plafonds met houten balken en de ramen met houten binnenluiken. De woning beschikt over een internetaansluiting en een satellietschotel.

 

Voor warme zomerdagen ... maar ook voor koelere winternachten

Het hele huis is voorzien van climat-control units voor de hete zomerperiode en in de woonkamer, keuken en badkamer is tevens electrische vloerverwarming geïnstalleerd voor koelere winteravonden. De woonkamer heeft bovendien ook nog een houtkachel.

 

Terras

Op het overdekte terras van 54m2 over de hele lengte van het huis is het heerlijk vertoeven in de schaduw en kun je genieten van het omringende landschap, de tuin en natuurlijk het Viñuela meer.

 

Zwembad en tuin

Aan 1 zijde van het huis is er een zoetwaterzwembad van 8,5m x 4,5m met romeinse trappen, twee terrassen en een mooi aangelegde tuin vol met bloemen en planten. Aan de andere zijde van de woning is nog een terras gemaakt waar je aan een buitentafel heerlijk kan dineren temidden van planten, bloemen en zelfs enkele fruitbomen.

 

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegelaten

x 3

  • Wix Facebook page
bottom of page